Дербито между Юве и Интер остана без голове (видео)


В. Мухарски

Дербито между Юве и Интер остана без голове (видео)

Ювентус и Интер не успяха да се победят, завършвайки наравно - 0:0 в дербито на кръга в Серия А. Тази вечер положения имаше и пред двете врати, но по-сериозните опасности бяха създадени от "Старата госпожа".

След само 10 минути игра Юве бе близо до гола. Марио Манджукич бе оставен непокрит в наказателното поле, а той стреля отблизо, но не успя да преодолее Самир Ханданович. При добавката, хърватинът пробва изстрел с глава, но Жоао Миранда изчисти пред голлинията.

Малко преди почивката пред Кедира се откри добър шанс, но Ханданович отново се намеси. В добавеното време на първата част Хуан Куадрадо центрира добре, а Манджукич стреля с глава, но в напречната греда.

В началото на втората част отново Манджукич тормозеше отбраната и вратаря на гостите, но без успех. В 55-ата минута се стигна до едно спорно положение. Удар на Мауро Икарди се спря в ръката на Меди Бенатия в наказателното поле, но съдията прецени, че защитникът не е действал умишлено и не отсъди дузпа. До края на мача Юве имаше няколко шанса пред вратата на "нерадзурите", но лош късмет и добрите изяви на Ханданович запазиха двете нули.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
142