ЦСКА не продаде Красич - подозират Интер в осуетяване на сделката


Н. Гавазов

ЦСКА не продаде Красич - подозират Интер в осуетяване на сделката

Преминаването на полузащитника на ЦСКА Милош Красич в Ювентус може и да не се състои: двете страни не постигнаха компромис за размера на компенсацията за предсрочното прекратяване на трудовите отношения на футболиста с клуба си, съобщава новината Спорт-Экспресс.

На състоялите се вчера среща в руската столица преговори, генералният директор на „Старата госпожа" Джузепе Морота и неговият заместник Фабио Паратичи, съобщили на генералния директор на ЦСКА Роман Бабаев, за готовността да платят за сърбина 15 милиона евро. Именно това е сумата, която фигурира в хода на предварителните разговори между „бианконерите" и „армейците", и з атази сума представителите на Юве дадоха банкови гаранции. В този случай, ако тези условия удовлетворяваха ЦСКА, трансфера на Красич можеше да бъде завършен вчера.

Предложението на Ювентус обаче не намери отклик в руския гранд, които поискали 18 милиона евро. Това от своя страна се оказа неприемливо и за торинци, които напуснали масата за преговорите.

„Сега няма да даваме подробни коментарии по този въпрос, защото все още нищо не е решено, но преговорите са в задънена улица, защото руснаците в последния момент вдигнаха цената. Всичко стана много сложно, но все още не е поставена точка на историята", съобщи Марко Налетитич, който представлява Красич.

В Италия веднага заподозряха Интер в развалянето на сделката. Според медиите на Апенините, техническия директор на европейския шампион Марко Бранка неофициално е съобщил на Деян Йоксимович, който е постоянен агент на Красич, че от „нерадзурите" са готови да предложат на неговия клиент много по-добро заплащане, отколкото техния конкурент.

 

  Сподели
220