Интер вади 33 милиона за Масчерано и Каут


Н. Гавазов

Интер вади 33 милиона за Масчерано и Каут

От Интер са оптимисти, че оферта от 33 милиона паунда ще бъде достатъчна бившият мениджър на Ливърпул Рафа Бенитес да доведе Хавиер Масчерано и Дик Каут на „Сан Сиро", съобщава новината Daily Mail. Както е известно, италианският гранд завърши сделката по замяната на Жозе Моуриньо с испанският специалист и след завръщането му от отпуската ще го представи пред обществеността.

Интер се интересува и от нападателя на „мърсисайдци" Фернандо Торес, но добре си дава сметка, че трудно би издържал конкуренция с Челси, които са готови да наддават сериозно, за да имат в състава си звездата на Ливърпул.

По-реално изглежда Масчерано и Каут да бъдат привлечени, още повече, че двамата са готови да си тръгнат от „Анфийлд" след напускането на Рафа Бенитес. Всичко обаче ще се реши окончателно най-вероятно след приключването на Световното първенство, както и след завръщането на Бенитес от отпуска.

По непотвърдена информация, Рафа ще подпише три годишен договор, със седмична заплата около 65 000 паунда, което е два пъти по-малко от това което получаваше Жозе Моуриньо.

 

  Сподели
211