Монтела: Надявам се да намалим разликата от Интер


Монтела: Надявам се да намалим разликата от Интер

Старши-треньорът на Милан Винченцо Монтела сподели очакванията си от предстоящата среща с Интер от осмия кръг на Серия А.

"Интер е балансиран и опитен отбор, който знае кога да увеличи темпото и кога да го намали. Те имат скорост и качество в атаката. Ние трябва да бъдем много внимателни и да не им даваме пространства. Спалети е великолепен тактик. Тренирал съм под негово ръководство и съм видял трансформацията му. Надявам се да израсна и да стана по-добър от него, но предпочитам да запазя косата си. Що се отнася до разликата от седем точки, тя не отразява действителното състояние на нашата игра и перспективите пред нас. Надявам се, че в днешния мач тази дистанция ще бъде заличена", заяви Монтела.

 


[email protected]
BIO

Николай Стоянов Гавазов е роден на 16 август 1967 година в град Пловдив. Завърша висшето си образование във Велико Търново, специалност история и педагогика, а по-късно учи психология. Започва като журналист по политически теми, работил е за вестник „Нов Живот”, както и за няколко сайта. От 2008 година се отдава на футбола.

201