Мирабели: Не планирахме да купуваме Бонучи


Мирабели: Не планирахме да купуваме Бонучи

Спортният директор на Милан Масимилиано Мирабели разказа за детайлите от трансфера на защитника Леонардо Бонучи от Ювентус.

"Това бе трудна трансферна кампания, вие я преживяхте заедно с нас. Милан не бе планирал да купува Бонучи, да и нямаше как да планираме, тъй като и понятие си нямахме, че той може да бъде купен от Ювентус. Никога не бих помислил, че те ще позволят на толкова важен играч да си тръгне", заяви Мирабели.

"Когато се свързах с агент Алесандро Лучи и той започна да говори за Бонучи, аз помолих да не губи време. Не вярвах в реалността на този трансфер, докато лично не разговарях с Лео и сам не видях, че той наистина иска да дойде в Милан. След това се свързах с генералния директор Марко Фасоне и му казах: "Или затваряме сделката за два дни, или всичко ще се срине. И го направихме", каза още функционерът.

 


[email protected]
BIO

Николай Стоянов Гавазов е роден на 16 август 1967 година в град Пловдив. Завърша висшето си образование във Велико Търново, специалност история и педагогика, а по-късно учи психология. Започва като журналист по политически теми, работил е за вестник „Нов Живот”, както и за няколко сайта. От 2008 година се отдава на футбола.

397