Де Лаурентис: На мястото на Ювентус щях да се притеснявам


Де Лаурентис: На мястото на Ювентус щях да се притеснявам

Президентът на Наполи Аурелио Де Лаурентис коментира успешния старт на сезона от страна на своя отбор, а също така изрази мнение, че действащият шампион на Италия Ювентус трябва да е нервен по този повод.

"Стартът на сезона от страна на Наполи кара Ювентус да нервничи. На тяхно място нямаше просто да нервнича, а щях да се притеснявам. След шест титли в Серия А не бива винаги да си уверен, че отново ще победиш", заяви Де Лаурентис.

"Ювентус загуби важни играчи през последните години. Джорджо Киелини все още е там, но Леонардо Бонучи вече е в Милан, а той бе ключов играч в отбраната на торинци. "Бианконерите" не намериха замяна на Андреа Пирло и не успяха да задържат Пол Погба. Не съм изненадан от успешния старт на Наполи, но и не се увличам прекалено по това. Мисля, че победителят в Серия А ще разберем през март", каза още босът.

 


[email protected]
BIO

Николай Стоянов Гавазов е роден на 16 август 1967 година в град Пловдив. Завърша висшето си образование във Велико Търново, специалност история и педагогика, а по-късно учи психология. Започва като журналист по политически теми, работил е за вестник „Нов Живот”, както и за няколко сайта. От 2008 година се отдава на футбола.

259