Агентът на Майкон: Борбата за клиента ми е жестока


.

Агентът на Майкон: Борбата за клиента ми е жестока

Ръководството на европейския шампион Интер води преговори с Реал Мадрид и Манчестър Сити по повод евентуален трансфер на Майкон, съобщава новината Marca. От няколко дни световните медии пък съобщават, че бранителят ще акостира на „Сантяго Бернабеу" където вече започна работа Жозе Моуриньо, който както е известно вече си пожела защитникът. В интервю за журналисти, Антонио Календо, който е агент на футболиста заяви, че в близките няколко дни се решава съдбата на неговия клиент.

„Що се отнася до Майкон, сега ситуацията е ясна както никога до сега. Всичко може да се купи и продаде, и сега се води жестока борба за този играч. Нещата ще се решат до няколко дни. Не мога да кажа повече нищо, защото на този етап знам само това. Но в близките няколко дни ще се реши какво ще бъде бъдещето на клиента ми", заяви Календо.

Относно привличането от страна на Интер на 21 годишния Матиас Агирегарай от Пенярол, агентът на Майкон заяви, че това е отлична сделка, която напълно може да компенсира евентуалното напускане на клиента му.

„Това е една отлична придобивка за Интер. Матиас е невероятен футболист и това ще бъде разбрано от всички. Смело мога да кажа, че той съчетава в себе си най-доброто от Майкон и Санети", завършва Календо.

НИКОЛАЙ ГАВАЗОВ

 

  Сподели
85