Марсилия с оферта за Джилардино?


.

Марсилия с оферта за Джилардино?

Марсилия е готов да започне преговори с Фиорентина за Алберто Джилардино, който е искан на "Стад Велодром" от наставника Дидие Дешан. "Le Parisien" съобщава, че италианският национал е следен от френския треньор, който има готовност да подсили състава си след звездна кампания. Треньорът изведе марсилци до първата им титла в Лига 1 от 18 години и също така спечели Купата на Лигата.

Той търси нападател от топкласа, който да спомогне за завоюването на още успехи и даде своя принос за доброто представяне на Олимпик в следващото издание на Шампионската лига.

Дешан чувства, че Джилардино е идеалният кандидат, но въпросът е дали острието ще иска да напусне Серия А за френския шампионат.

Въпросът има половин отговор, тъй като виолетовите казаха, че състезатели, които не се чувстват част от идеята на клуба, биха могли да си тръгнат. Италианецът изрази съмнения относно амбициите на тусканците миналия месец.

Той открито критикува Фиорентина на пресконференция, преди шефът Андреа Дела Вале да отговори, че Алберто е свободен да си върви.

28-годишният играч също беше свързван и с Ювентус.

АЛЕКСАНДЪР ПАВЛОВ

 

  Сподели
146