Сантос готов да привлече Дида


.

Сантос готов да привлече Дида

Според слуховете стражът на Милан Нелсон Дида може би ще се прибере в отечеството си това лято. Milannews. it съобщава, че Сантос обмисля привличане на опитния вратар, чийто договор с росонерите изтича на 1-и юли. Милан не склони да предложи нов контракт на кариоката заради неговите възраст и високо възнаграждение, като президентът Силвио Берлускони се стреми да редуцира разходите на клуба.

Ако бившият наставник на Каляри Масимилиано Алегри поеме миланци, както усилено се очаква, се предвижда, че той ще опита да вземе в Милано Федерико Маркети от червено-сините като първия си избор за човека между гредите.

Като резултат от това, вероятно Дида ще бъде освободен в началото на по-следващия месец заедно с бившия пазач на монегаските Флавио Рома. Бразилският ветеран може да бъде изкушен от предложение на отбора, в който сега се подвизава звездата на селесао Робиньо.

Бразилският клуб стартира сезона в Бразилейро по добър начин и се намира на шесто място зад Коринтианс. Клубните директори имат намерение да подсилият състава с опит в борбата му за титлата.

АЛЕКСАНДЪР ПАВЛОВ

  Сподели
82