Спалети се завърна в Рим и вгорчи живота на вълците


FUTBOL-TV

Спалети се завърна в Рим и вгорчи живота на вълците

Интер се наложи с 3:1 при визитата си на Рома в дербито от 2-ия кръг на Серия А. Победата е още по-сладка за "нерадзурите", тъй като те изоставаха на почивката, но през втората част обърнаха резултата в своя полза.

В 15-ата минута Наинголан намери Един Джеко в наказателното поле на Интер, босненският нападател с мощен шут от въздуха опъна мрежата зад Самир Ханданович. Иначе минута по-рано Коларов нацели гредата. В 39-ата минута пък Наинголан уцели десния страничен стълб.

В 67-ата минута Икарди бе изпуснат от отбраната на "вълците" в наказателното поле и с хубав удар преодоля Алисон - 1:1. В 77-ата минута Икарди отново се измъкна от защитата на “римляните" и с прецизен удар изпрати топката във вратата на Алисон за 1:2.

Всико свърши за Рома в 87-ата минута. Новото попълнение на Интер Матиас Весино се възползва от асистенцията на Иван Перишич отляво и от непосредствена близост засече топката във вратата на столичани, оформяйки крайния резултат.

Така бившият наставник на "вълците" Лучано Спалети се завърна победоносно във Вечния град, след като през лятото пое "нерадзурите" от Милано.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
160