Милан няма да продава Донарума


Н. Гавазов

Милан няма да продава Донарума

Милан няма намерение да продава вратаря Джанлуиджи Донарума, който отказа да продължи контракта си с клуба. Информацията е на източник, който се намира близо до "кухнята" на "росонерите". За запазването на играча настояват китайските собственици на Милан, докато членовете на Борда настояват за продажбата на 19-годишния страж.

"Похарчихме 800 милиона евро за покупката на Милан, как мислите, нима не можем да си позволим загубата на 20-30 милиона? Донарума ще бъде изпратен в Примавера и дори няма да бъде трети избор на Монтела", цитира източникът думите на собственика на Милан Ли Юнхун.

На спешно заседание на управата късно снощи е взето решение да бъдат отклонени всякакви оферти за младия вратар, а също така да се предприемат незабавни действия по привличане на нов страж. Към момента целите са Матиа Перин от Дженоа, Берн Лено от Байер и Нето от Ювентус. Вратарят на Арсенал Войчех Шчесни не се разглежда като вариант, заради предполагаемата висока цена, която Арсенал ще поиска за полския страж.

 

  Сподели
180