Рома с предупреждение към Ливърпул за Салах


Н. Гавазов

Рома с предупреждение към Ливърпул за Салах

Спортният директор на Рома Рамон Мончи заяви, че само римският клуб има право да установи цена на крилото Мохамед Салах. Ливърпул ще трябва или да плати, или да напусне масата за преговорите.

Напомняме, че на старта на летния трансферен прозорец Ливърпул ясно обозначи своите претенции към Салах, започвайки официални преговори за 24-годишния играч. По-късно обаче диалогът бе прекъснат, тъй като страните не успяха да се разберат за цената.

Очаква се, че в близките дни Ливърпул ще предприеме втори опит да привлече Салах. Мончи е готов за такова развитие, но функционерът предупреждава: Ливърпул трябва да заплати цената, която Рома иска.

"Имаме предложения от един английски клуб, но цената на Салах се определя от Рома, а не от купувача. Както казах вече, Рома не е супермаркет. Рома е клуб, който ще представлява Италия в евротурнирите. Ние завършихме втори в Серия А и задачата ни си остава същата - да запазим състава. Нито един клуб в света не съществува заради това да продава играчи", заяви Мончи.

 

  Сподели
275