Президентът на Аталанта: Зашеметен съм от агента на Конти


Н. Гавазов

Президентът на Аталанта: Зашеметен съм от агента на Конти

Президентът на Аталанта Антонио Перкаси коментира думите на агент Марио Джуфреди, представляващ интересите на защитника на отбора Андреа Конти. По-рано агентът каза, че бранителят при всички положения ще премине в миланския клуб, защото отбор като Аталанта не може да стои на пътя на младите играчи.

"Ако Милан се е договорил с Конти, те трябва да намерят компромис с нас. Конти не се продава, той има четиригодишен договор с Аталанта. Милан трябва да започне преговори, те не могат да се скрият от това. Също така искам да добавя, че съм зашеметен от поведението на агента на Конти", заяви Перкаси.

"Този агент може да говори всичко, каквото си иска, но Конти премина през академията на Аталанта. Той трябва да благодари на клуба за това, че играе за националния отбор на Италия. Според мен, цената му е 30 милиона евро. Сделката ще има, ако Милан се договори с нас. Ние винаги добре сме се отнасяли към Конти и агента му, така че не знам защо той говори по този начин. Но фактът си е факт: Конти е играч на Аталанта", каза още босът.

 

  Сподели
128