Милан отново без победа


FUTBOL-TV

Милан отново без победа

Милан е все по-близо до това да изпусне мястото си в Европа. "Росонерите" стигнаха само до 1:1 при гостуването си на Аталанта, при това с доста гол в самия край на мача.

Конти даде преднина на домакините точно преди почивката. Вратарят на "росонерите" отрази остро центриране отляво, но защитата не успя да се намеси адекватно и Андреа Конти отблизо бутна топката в мрежата. Така Аталанта взе аванс в ключов момент, точно преди почивката.

През втората част Милан се разигра, успя да изравни чак 88-ата минута чрез Деулофеу. При попадението обаче останаха доста сериозни съмнения за това, че той се намираше в засада.

Така тимът на Винченцо Монтела записа пети пореден мач без успех, откакто на власт дойдоха новите китайски собственици. "Росонерите" остават на шестото място в класирането, но само с точка повече от Фиорентина и на четири от Интер, който в неделя приема Сасуоло и също може да стопи разликата. Аталанта вече е сигурен участник в Лига Европа, след като няма как да изпадне от топ 6 в класирането.

  Сподели
202