Късен гол спаси точката за Фиорентина срещу Сампдория (видео)


FUTBOL-TV

Късен гол спаси точката за Фиорентина срещу Сампдория (видео)

Късен гол на Кума Бабакар осигури равенството 2:2 за Фиорентина срещу Сампдория. Така двата отбора остават съседи в класирането, малко под местата за Лига Европа. Любопитно бе, че стартът на срещата се забави с около 20 минути, тъй като гостуващият тим бе попаднал в задръстване.

Иначе Бруно Фернандеш откри резултата за Сампдория в 5-ата минута на мача, след като се разписа в близкия ъгъл. След почивката на терена беше още по-интересни. В 56-ата минута Кристиан Тейо премина през двама бранители на Сампдория и стреля от ръба на наказателно поле, но ударът му срещна лявата греда.

В 60-ата минута Фиорентина успя да изравни след гол с глава на Гонсало Родригес. Аржентинецът получи топката след центриране от ъглов удар на Борха Валеро, надскочи защитата и вкара под напречната греда. В 71-ата минута Патрик Шик намери Рикардо Алварес в наказателното поле, а последният не сгреши и се разписа в долния ляв ъгъл - 2:1 в полза на домакините.

Така се стигна до 89-ата минута, когато Кума Бабакар отбеляза от границата на наказателното поле след асистенция на Рикардо Сапонара. Фиорентина е на 8-ото място с 52 точки, а Сампдория е на 9-ото с 45 пункта.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
135