Кротоне – Интер: Нерадзурите яростно ще преследват победата


FUTBOL-TV

Кротоне – Интер: Нерадзурите яростно ще преследват победата

Кротоне - Интер
Стадион: "Ецио Скида", Кротоне
Дата: 09.04.2017г.
Час: 16:00
Съдия: Марко Гуида


Кротоне и Интер излизат един срещу друг в 31-я кръг на Серия А и спешно ще преследват постигането на положителен резултат. Домакините започнаха да мечтаят за оцеляване след успех миналата седмица и евентуално реми с по-именития си съперник ще е от голяма полза. "Нерадзурите" от своя страна разочароваха в последните два кръга и нямат друг изход освен да си тръгнат след последния съдийски сигнал с пълен актив.

Кротоне измъкнаха изненадваща победа при гостуванеот на Киево в 30-я кръг, което приближи скромният тим само на 5 точки от 17-я Емполи. Това беше първи успех от 8 мача насам, а в този слаб период гостите дори бяха вкарали само едно единствено попадение и допуснали 7 поражения. Диего Фалчинели е единствената въпросителна за домакините, заради болки в коляното, което може да даде шанс на българския национал Александър Тонев да се докаже срещу италианският гранд.

Интер претърпя огромен провал в понеделник, когато беше надвит от коравия Сампдория на свой терен, а преди международната пауза пък стигна само до реми при гостуването на Торино. Това смъкна "нерадзурите" от Топ 5 и Аталанта е вече с преднина от 3 точки, а градският съперник Милан е само с точка назад. Лошите резултати и неяснотота около класирането за Европа догодина породи слухове за смяната на Стефано Пиоли след края на сезона, което изобщо не носи положителен ефект в съблекалнята. Роберто Галиардини усука глезен миналата седмица и остава под въпрос, но е малко вероятно да се рискува здравето му и по-скоро ще бъде оставен да се възстановява този уикенд.

Победата в последния кръг със сигурност ще даде импулс сред играчите на Кротоне, които обнадеждени пред своя публика ще търсят да удържат поне хикса. Интер за разлика от своя съперник се намира в минорно настроение, но няма място за грешки и е длъжен да се върне към победния път. Класата на "нерадзурите" е твърде голяма в сравнение с тази на домакините и въпреки напрежението ще успее да си вземе 3-те точки.

Прогноза: Кротоне - Интер 1:3


Последни 5 изиграни срещи:

Кротоне:

26 февруари Кротоне - Каляри 1:2 (Серия А)
05 март Кротоне - Сасуоло 0:0 (Серия А)
12 март Наполи - Кротоне 3:0 (Серия А)
19 март Кротоне - Фиорентина 0:1 (Серия А)
02 април Киево - Кротоне 1:2 (Серия А)

Интер:

26 февруари Интер - Рома 1:3 (Серия А)
05 март Каляри - Интер 1:5 (Серия А)
12 март Интер - Аталанта 7:1 (Серия А)
18 март Торино - Интер 2:2 (Серия А)
03 април Интер - Сампдория 1:2 (Серия А)


Досегашни срещи:

Кротоне - Интер

1 среща
0 победи за Кротоне
0 равенства
1 победа за Интер
Голова Разлика: 3:0 за Интер

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
273