Сари: Радвам се, че скъсяваме дистанция от Ювентус


Н. Гавазов

Сари: Радвам се, че скъсяваме дистанция от Ювентус

Старши-треньорът на Наполи Маурицио Сари сподели мнение за срещата-реванш от полуфиналите на Купата на Италия с Ювентус, която неаполитанци спечелиха с 3:2, но с общ резултат 4:5 отпаднаха от турнира.

Това бе страхотно представяне от наша страна, няма никакъв спор. За съжаление обаче отпадаме, а Юве отива на финал. Това е най-жалкото", обяви той на пресконференцията след мача.

"Изиграхме голям мач, вкарахме три гола на отбор, който рядко допуска попадения. Поздравления за момчетата. И в двата мача, които изиграхме в рамките на тези три дни, ние не само, че се противопоставяхме на Ювентус, но ги надигравахме в някои моменти. Не мисля, че играхме по-лошо от отбора, който е доминиращ в Италия", заяви Сари.

"В Торино имахме шанс да направим 2:2, но вместо това загубихме с 1:3. Направихме един пропуск и една грешка, а това даде отражение и в този мач. Знаете, че във футбола има много малки моменти в които просто или имаш късмет, или нямаш. Но се радвам, че постепенно успяваме да намалим разликата като качество от отбор като Ювентус", каза още специалистът.

 

  Сподели
96