Пиоли: Не се страхувам от уволнение


Н. Гавазов

Пиоли: Не се страхувам от уволнение

Старши-треньорът на Интер Стефано Пиоли сподели мнение за срещата със Сампдория от 30-я кръг на Серия А, която "нерадзурите" загубиха с 2:1.

"Щеше да е лошо, ако сега бе краят на сезона. Но сега трябва да докажем, че показаното през второто полувреме не е нашият футбол. Освиркванията се появяват тогава, когато футболистите не дават всичко от себе си на терена. Бих казал, че се представяхме на ниво до изравнителния гол, макар че не бе леко да спираме Самп. След това действахме разпиляно, нямаше колективен дух. Въпреки всичко, можехме да поведем отново, но не успяхме. Когато всеки се опитва да играе индивидуално, отборът страда. Противникът ни предостави много шансове по фланговете, но ни липсваха пробивите", заяви Пиоли.

"От нищо не се страхувам и мисля само за това, как да извлека максимума от играчите си. Бъдещето зависи от резултатите, но вие журналистите, прекалено много говорите. Не се вълнувам и не мисля за това. Оценката ще я дадем на 28 май. Все още имаме възможност да покажем, че сме отбор със свои ценности", каза още специалистът.

 

  Сподели
292