Интер – Сампдория: Единица ще сложи край на кръга


FUTBOL-TV

Интер – Сампдория: Единица ще сложи край на кръга

Интер - Сампдория
Стадион: "Джузепе Меаца", Милано
Дата: 03.04.2017г.
Час: 21:45
Съдия: Доменико Чели


Интер и Сампдория с двубой помжеду си в понеделеник вечер ще сложат край на 30-я кръг на Серия А. Домакините са въвлечени в завързана битка за евротурнирите и държат петото място заедно с изненадата Аталанта, а с 2 точки по-малко е градския съперник Милан, така че нямат право на нищо друго освен победата.

"Нерадзурите" допуснаха две поражения в предишните 4 мача на "Джузепе Меаца", но пък загубите дойдоха от римските грандове Рома и Лацио, което показа, че Стефано Пиоли има още какво да подобри в състава си. Трябва обаче да се отбележи ефективното нападение на Интер, което се е разписа поне веднъж в последните 6 кръга, а има и на сметката си 14 гола в изиграните три двубоя през март месец. При домакините няма контузени или наказани играчи, така че можем да видим най-доброто от отбора в предстоящия сблъсък.

Сампдория се намира в "златната среда" на Серия А и няма какво повече да постигне, така че единствено остава да доиграва сезона и може да си позволи по-спокойно представяне в оставащите кръгове. Съвсем логичено е "моряците" да разчитат основно на мачовете пред своя публика, макар че в последните 3 визити постигна два успеха и едно реми, а една от победите дори дойде на "Сан Сиро" срещу Милан. Марко Джампаоло няма голям брой контузени или наказани играчи, но пък основният голмайстор Луис Мюриел е с травма, което е голям удар за тима. Въпреки това, негов заместник ще е Патрик Шик, който не се представя толкова зле и с неговия най-вероятен партньор в атаката Куалярела са реализирали по 7 гола.

Интер в предишните си 15 домакинства срещу този съперник не е допускал поражение, което говори за трудности на "моряците" в гостуванията на италианския гранд. Сампдория може и да няма за какво да се бори, но в последно време показва осезаем прогрес дори и при визитите си, а с този противник насреща мотивацията ще е още по-голяма. Разбира се, точката би се считала за успех от треньорския щаб на гостите, така че "нерадзурите" ще трябва да пробиват здрава защита, но смятаме, че с доброто си нападение и напълно здравия състав това ще се случи.

Прогноза: Интер - Сампдория 2:0

Последни 5 изиграни срещи:

Интер:

19 февруари Болоня - Интер 0:1 (Серия А)
26 февруари Интер - Рома 1:3 (Серия А)
05 март Каляри - Интер 1:5 (Серия А)
12 март Интер - Аталанта 7:1 (Серия А)
18 март Торино - Интер 2:2 (Серия А)

Сампдория:

19 февруари Сампдория - Каляри 1:1 (Серия А)
26 февруари Палермо - Сампдория 1:1 (Серия А)
04 март Сампдория - Пескара 3:1 (Серия А)
11 март Дженоа - Сампдория 0:1 (Серия А)
19 март Сампдория - Ювентус 0:1 (Серия А)


Досегашни срещи:

Интер - Сампдория

127 срещи
67 победи за Интер
39 равенства
21 победи за Сампдория
Голова Разлика: 221:113 за Интер

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
258