Милан - Дженоа: Ще има ли отмъщение?


Н. Гавазов

Милан - Дженоа: Ще има ли отмъщение?

Милан - Дженоа
Стадион: "Джузепе Меаца", Милано
Дата: 18.03.2017г.
Час: 21:45
Съдия: Кармине Русо

Италианската съботна вечер ще получи за украшение мача Милан - Дженоа, а почитателите на залозите пък ще имат възможността да използват разнообразни варианти за постигане на печалби и най-вече за повишаване на адреналина.

Милан продължава борбата си за попадане в евротурнирите. След проваления период в края на януари и началото на февруари, "росонерите" отново започнаха да побеждават и радват с играта си. Милан бе близо до точка и в миналия кръг, когато гостуваше на Ювентус, но скандален гол от дузпа отне тази възможност. Така хората на Винченцо Монтела останаха на седма позиция, на 4 точки от градския съперник и на 6 от четвъртия Лацио.

Дженоа се намира на 16-та позиция в класирането, но "грифоните" могат да се чувстват напълно спокойни за своята безопасност, тъй като опасната зона е на 14 точки от тях - в сферата на фантастиката е да се мисли, че такава разлика може да бъде заличена. В голяма степен тази безопасност бе осигурена от отличното представяне на Дженоа през есента. Ако погледнем последните 13 срещи, ще видим 9 загуби и само един успех (срещу Емполи), който дойде малко случайно, с голове в края на срещата.

Домакините са без контузените Романьоли, Соса, Монтоливо, Абате, Сусо, Бонавентура и Бака. Това са все основни играчи, о всички линии и на практика Милан ще излезе тази вечер със състав, който никога досега не е използвал.

Бурдисо от гостите е наказан. Контузени са Перин, Велозо и Нинкович.


Не може да има никакво съмнение в амбициите на Милан да постигне победа. Още повече, че през есента "росонерите" претърпяха истинска катастрофа при гостуването си на Дженоа и сега ще се търси отмъщение. Но с този състав? Именно този факт дава основание на почитателите на адреналина да използват и друг знак, освен "1", в своята игра. Нашият съвет е да не се отказвате от вариант с победа на домакините, но и да използвате "Х"-а.

Прогноза: Милан - Дженоа 1:1


Последни 5 изиграни срещи:

Милан:

13 февруари Лацио - Милан 1:1 (Серия А)
19 февруари Милан - Фиорентина 2:1 (Серия А)
26 февруари Сасуоло - Милан 0:1 (Серия А)
04 март Милан - Киево 3:1 (Серия А)
10 март Ювентус - Милан 2:1 (Серия А)

Дженоа:

10 февруари Наполи - Дженоа 2:0 (Серия А)
19 февруари Пескара - Дженоа 5:0 (Серия А)
26 февруари Дженоа - Болоня 1:1 (Серия А)
05 март Емполи - Дженоа 0:2 (Серия А)
11 март Дженоа - Сампдория 0:1 (Серия А)


Досегашни срещи:

Милан - Дженоа

110 срещи
51 победи за Милан
36 равенства
23 победи за Дженоа
Голова Разлика: 168:111 за Милан

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
305