Торино - Интер: Икарди и Белоти ще се разпишат


Н. Гавазов

Торино - Интер: Икарди и Белоти ще се разпишат

Торино - Интер
Стадион: "Олимпико", Торино
Дата: 18.03.2017г.
Час: 19:00
Съдия: Лука Банти

В стартовия мач от 29-я кръг на Серия А Торино приема Интер. Независимо от това, че миланци продължават активна борба за попадане в евротурнирите, а торинци отдавна не преследват някакви цели, срещата обещава да бъде много оспорвана, тъй като "биковете" играят силно на свой терен, постигайки 10 победи и 4 равенства от 16 мача. Единствената загуба е от Ювентус.

Трябва да кажем, че Торино се провали през последните два месеца. В този период бе записана само една победа, играта не вървеше и отборът от претендент за високо място в таблицата, се смъкна чак на 10-та позиция. Постепенно обаче тимът отново намери своя стил, а Андреа Белоти се разигра и вкара пет гола за три мача. В последния кръг торинци гостуваха на Лацио и бяха близо до това да си тръгнат с точката, но два глупави гола в края донеса успеха на "орлите".

Аут за мача са Авелар и Оби, а състоянието на Кастан се оценя в момента.

 

Интер също има с какво да се похвали. Миланци се върнаха на победния път след отпадането си от Купата на Италия и поражението от Ювентус, което дойде при много спорни обстоятелства. "Нерадзурите" се наложиха над Емполи и Болоня, след това се случи домакинската загуба от Рома, което ядоса миланци и те си го изкараха на Каляри и Аталанта. В момента Интер се намира на 5-та позиция, на 6 точки от топ 3 и е ясно, че Пиоли и компания ще се борят за място в Тройката.

Именно оттук трябва да тръгнем по отношение на нашата прогноза. През последните от лагера на "нерадзурите" се появиха изказвания на Икарди и Перишич, че тимът до последно ще се бори за постигане на целите си. А те са завръщане в Шампионска лига.

Очакванията са, че Интер ще се опита да продължи головата си феерия, а Торино ще направи всичко възможно да даде зрелище на собствените си фенове. Мач-изпитание за почиталите на залозите. Единственото, което можем да посъветваме е, че ще видим поне три гола в срещата, като да очакванията са Икарди и Белоти да се разпишат. Другото е, че Интер е по-близо до победата, отколкото своя противник.

Прогноза: Торино - Интер 1:2


Последни 5 изиграни срещи:

Торино:

12 февруари Торино - Пескара 5:3 (Серия А)
19 февурари Рома - Торино 4:1 (Серия А)
27 февруари Фиорентина - Торино 2:2 (Серия А)
05 март Торино - Палермо 3:1 (Серия А)
13 март Лацио - Торино 3:1 (Серия А)

Интер:

12 февруари Интер - Емполи 2:0 (Серия А)
19 февруари Болоня - Интер 0:1 (Серия А)
26 февруари Интер - Рома 1:3 (Серия А)
05 март Каляри - Интер 1:5 (Серия А)
12 март Интер - Аталанта 7:1 (Серия А)


Досегашни срещи:

Торино - Интер

165 срещи
47 победи за Торино
48 равенства
70 победи за Интер
Голова Разлика: 234:178 за Интер

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
191