Удинезе – Ювентус: Силите на домакините няма да стигнат


Н. Гавазов

Удинезе – Ювентус: Силите на домакините няма да стигнат

Удинезе - Ювентус
Стадион: "Дачия Арена", Удине
Дата: 05.03.2017г.
Час: 16:00
Съдия: Антонио Дамато

Удинезе и Ювентус излизат един срещу друг в неделната програма от мачове за 27-я кръг на Серия А. Домакините не правят добро представяне в първенството след началото на втория полусезон, но за тяхно щастие зоната на изпадащите е твърде далеч зад тях. При шампионите положението е коренно различно и Скудето отново изглежда твърде близо.

Удинезе достигнаха само веднъж до успеха в предишните си 9 кръга, а бяха победени цели 6 пъти и логично се намират в долната половина на таблицата с 6 точки по-малко от средата. Единствената победа обаче дойде срещу Милан, а на Рома и Интер им се наложи да положат много усилия, за да надвият тима на "Дачия Арена", така че "зебрите" не бива да бъдат отписвани толкова лесно. Асане Гнукури и Марко Фараони няма да могат да вземат участие в двубоя, заради контузии, но пък в титлуярния състав най-вероятно се завръщат Родриго Де Паул и Емил Халфредсон.

Ювентус отново започна с поредицата си от победи, които наброят 10 във всички турнири. Шампионите водят все още със 7 точки на втория Рома, но с тази си игра не се вижда как ще изпуснат защитата на титлата си. Много беше важен успехът с 3:1 преди дни срещу Наполи за Купата на Италия, което дава сериозно предимствно на "бианконерите" за реванша. Масимилано Алегри предпочита в последно време да върти състава и да дава почивка на част от своите футболисти, така че този път най-вероятно Лихтщайнер, Клаудио Маркизио и Бардзали ще останат на пейката.

Тежкият полуфинал преди дни със сигурност ще има някакво влияние върху кондиционното състояние на играчите, но италианският наставник на Ювентус засега успешно държи футболистите си достатъчно свежи. Удинезе съвсем естествено ще се отбраняват и ще се опитат с повече накъсване на играта да спрат противника, но класата на шампионът на Италия би трябвало да е достатъчна, за да се осигурят 3-те точки, ако освен не се получи някакви подценяване в лагера на гостите.

Прогноза: Удинезе - Ювентус 1:2

 

Последни 5 изиграни срещи:

Удинезе:

05 февруари Киево - Удинезе 0:0 (Серия А)
11 февруари Фиорентина - Удинезе 3:0 (Серия А)
16 февруари Удинезе - Терек 4:2 (Приятелска среща)
19 февруари Удинезе - Сасуоло 1:2 (Серия А)
26 февруари Лацио - Удинезе 1:0 (Серия А)

Ювентус:

12 февруари Каляри - Ювентус 0:2 (Серия А)
17 февруари Ювентус - Палермо 4:1 (Серия А)
22 февруари Порто - Ювентус 0:2 (Шампионска лига)
25 февруари Ювентус - Емполи 0:2 (Серия А)
28 февруари Ювентус - Наполи 3:1 (Купа на Италия)


Досегашни срещи:

Удинезе - Ювентус

90 срещи
12 победи за Удинезе
20 равенства
58 победи за Ювентус
Голова Разлика: 179:71 за Ювентус

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
216