Спалети: Шансовете ни за Скудетото зависят от мача на Ювентус


Н. Гавазов

Спалети: Шансовете ни за Скудетото зависят от мача на Ювентус

Старши-треньорът на Рома Лучано Спалети сподели мнение за среща с Наполи от 27-1 кръг на Серия А, която "вълците" загубиха с 2:1.

"Наполи много добре се разпореждаше с топката през първото полувреме, ние не успявахме да подредим играта си. Налагаше се да хвърляме много сили, за да си върнем топката под свой контрол. Трябва да се отдадат 2-3 паса, за да се намерят празни пространства за атака, при Наполи това се получаваше много по-добре", заяви Спалети.

"Подобрихме играта си през второто полувреме, играта вече бе друга, но не ни провървя, ударихме греда. Мисля, че не бива да се говори за умора на играчите. Пресата може да обсъжда това, но без мен. В края на мача видяхте съвсем друг футбол от страна на Рома, не виждам смисъл да се говори за умора на играчите", каза още специалистът.

"Нашите шансове за Скудетото зависят от това, какво ще направи Ювентус в своя мач. Ясно е, че ще бъде трудно, особено когато губиш, това негативно влияе върху психологическото състояние на отбора", завърши Спалети.

 

  Сподели
159