Чочев вкара на Юве, но бианконерите с разгромен успех


FUTBOL-TV

Чочев вкара на Юве, но бианконерите с разгромен успех

Ювентус стигна до пореден успех в Серия А. Този път "Старата госпожа" победи с 4:1 Палермо, с Ивайло Чочев в състава, в мач от 25-ия кръг. Попаденията за Юве отбелязаха Клаудио Маркизио, Гонсало Игуаин и Пауло Дибала (2), а почетния гол за Палермо бе дело на българския играч.

13-ата минута се оказа фатална за гостите, тъй като Клаудио Маркизио даде преднина на отбора си. След пас към Гонсало Игуаин. Пет минути преди края на първото полувреме резултатът стана 2:0 в полза на "бианконерите". Пауло Дибала изпълни перфектен пряк свободен удар, пращайки топката директно в горния десен ъгъл на вратата.

След почивката резултатът стана класически, след като Игуаин бе точен за своя тим, а асистенцията бе на Дибала.

В 89-ата минута след груба грешка на защитата, топката попадна в Гонсало Игуаин, който можеше да се разпише, но реши да подаде към Пауло Дибала, който записа втория си гол в мача.

Ивайло Чочев вкара единственото попадение за Палермо в 93-ата минута за крайното 4:1. Чочев надскочи защитата на "бианконерите" и успя да наниже топката във вратата с глава.

"Бианконерите" вече имат 10 точки аванс пред втория в класирането Рома, който в неделя от 19:00 е домакин на Торино. Палермо загуби втори пореден двубой и остава в зоната на изпадащите.

  Сподели
102