Рома - Чезена: Мач с много опции за почитателите на залозите


Н. Гавазов

Рома - Чезена: Мач с много опции за почитателите на залозите

Рома - Чезена
Стадион: "Олимпико", Рим
Дата: 01.02.2017г.
Час: 21:45
Съдия: Фабио Мареска

Рома посреща Чезена в мач от четвъртфиналите на Купата на Италия в лошо настроение, след като претърпя изненадващо поражение с 3:2 при гостуването си на Сампдория в 22-я кръг на Серия А. Това бе първа загуба за столичани след пет поредни успеха, но то на практика прекърши шампионските амбиции на "римляните", които вече изостават от лидера Ювентус на 4 точки, като "баианконерите" имат мач в ръкава си. Относно Купата, хората на Лучано Спалети стигнаха дотук благодарение на победата си с 4:0 именно над Сампдория преди десет дни.

Чезена е изненадата на турнира. "Морските кончета" стартираха участието си още през август, но своя удар нанесоха в последните два кръга, побеждавайки елитните Емполи и Сасуоло. Изненадата се допълва от факта, че Чезена е тим, който е застрашен от изпадане от Серия В и хората на Андреа Камплоне са хвърлили всички усилия в това да оцелеят във второто ниво на италианския футбол, където нещата не са никак добри. "Морските кончета" са без победа в последните си три мача и се смъкнаха на 20-то място, което на този етап ги праща в по-долната дивизия.

Рома е абсолютен господар в последните си 6 срещи с Чезена. Римляните спечелиха 5 и завършиха наравно в един двубой от този период. Освен това Чезена не успя да вкара гол в двата си мача срещу Рома през сезон 2014/15 в Серия А.

Очакванията са за категоричен успех на "вълците", които има да изкупват вина пред феновете си за загубата от Самп. Тук вариантът с "1" може да бъде комбиниран с над 2.5 гола в мача, с хендикап от две попадения в полза на гостите и даже с гол на Един Джеко.

Прогноза: Рома - Чезена 4:0


Последни 5 изиграни срещи:

Рома:

08 януари Дженоа - Рома 0:1 (Серия А)
15 януари Удинезе - Рома 0:1 (Серия А)
19 януари Рома - Сампдория 4:0 (Купа на Италия)
22 януари Рома - Каляри 1:0 (Серия А)
29 януари Сампдория - Рома 3:2 (Серия А)

Чезена:

24 декември Чезена - Трапани 3:1 (Серия Б)
30 декември Верона - Чезена 3:0 (Серия Б)
18 януари Сасуоло - Чезена 1:2 (Купа на Италия)
23 януари Перуджа - Чезена 3:3 (Серия Б)
28 януари Чезена - Асколи 2:2 (Серия Б)


Досегашни срещи:

Рома - Чезена

27 срещи
13 победи за Рома
10 равенства
4 победи за Чезена
Голова Разлика: 34:21 за Рома

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
193