Интер - Лацио: Очаквайте малко попадения и гол на Икарди


Н. Гавазов

Интер - Лацио: Очаквайте малко попадения и гол на Икарди

Интер - Лацио
Стадион: "Джузепе Меаца", Милано
Дата: 31.01.2017г.
Час: 21:45
Съдия: Марко Гуида

Във вторник вечер погледите на почитателите на италианския футбол ще са приковани към срещата между Интер и Лацио. Този четвъртфинален сблъсък от Купата на Италия обещава да подари много емоции на зрителите, а и на почитателите на залозите, тъй като срещата предразполага към най-различни опции за игра.

Букмейкърите определят за фаворит именно домакините, а за това има ред причини. Тук даже не бива да се говори за победната серия на "нерадзурите", които нямат поражение в девет поредни мача във всички турнири. Добрият ход на миланци успя да ги изкачи нагоре в класирането на Серия А и сега хората на Стефано Пиоли са четвърти в таблицата, на три точки след Наполи.

Другата причина за предположенията на букмейкърите са последните два неуспеха на Лацио. "Орлите" показаха силен футбол срещу Ювентус, но все пак отстъпиха и в това няма нищо изненадващо, още повече, че мачът се игра в Торино. Но как да си обясним срещата с Киево, в която столичани бяха сочени за абсолютни фаворити? Хората на Симоне Индзаги имаха тотално преимущество, отправиха 28 удара към вратата на съперника, владееха топката в 61% от времето, изпълниха 10 срещу 3 корнера. И след всичко това 0:1.

Преди днешният мач Стефано Пиоли отбеляза, че иска да спечели трофея, което показва амбициите на миланския колектив. Индзаги от своя страна заяви, че иска да се реабилитира пред феновете. Както казахме, очаква ни много интересен мач, защото по принцип сблъсъците между отбори от Рим и Милано са били винаги специални. Другото е, че независимо от резултатите, двата тима изглеждат много равностойни.

В тази връзка равният резултат е много вероятен и нашият съвет е да не игнорираме "хикса". Освен това не бива да очакваме много голове и тук коефициентът за под 2.5 гола в мача е чудесен - около 2.00. Друга опция е Мауро Икарди да вкара във всеки един момент от срещата.

Прогноза: Интер - Лацио 1:0

 

Последни 5 изиграни срещи:

Интер:

08 януари Удинезе - Интер 1:2 (Серия А)
14 януари Интер - Киево 3:1 (Серия А)
17 януари Интер - Болоня 3:2 след прод. (Купа на Италия)
22 януари Палермо - Интер 0:1 (Серия А)
28 януари Интер - Пескара 3:0 (Серия А)

Лацио:

08 януари Лацио - Кротоне 1:0 (Серия А)
15 януари Лацио - Аталанта 2:1 (Серия А)
18 януари Лацио - Дженоа 4:2 (Купа на Италия)
22 януари Ювентус - Лацио 2:0 (Серия А)
28 януари Лацио - Киево 0:1 (Серия А)


Досегашни срещи:

Интер - Лацио

159 срещи
64 победи за Интер
56 равенства
39 победи за Лацио
Голова Разлика: 253:179 за Интер

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
313