Удинезе – Милан: Пореден неуспех за гостите


Н. Гавазов

Удинезе – Милан: Пореден неуспех за гостите

Удинезе - Милан
Стадион: "Дачия Арена" Удине
Дата: 29.01.2017г.
Час: 16:00
Съдия: Лука Банти

Удинезе и Милан се изправят един срещу друг в неделната програма от мачове за настоящия 22-ри кръг. И двата отбора в момента не се намират в най-добрата си форма и ще е интересно да видим кой от тях ще съумее да се върне към успешния път.

Домакините не са вкусвали победата във вече 4 двубоя от Серия А, което ги смъкна на 12-то място. "Зебрите" също така реализираха само едно единствено попадение за този период, което допълнително показва трудностите в играта на отбора.
Силван Видмер е единственият контузен в лагера на Удинезе, но пък с националните си тимове са Емануел Баду и Мола Ваге.

В Милан от началото на 2017-та година започна да се усеща колебание в играта, макар че след спечелената Суперкупа бяха надвити и Каляри и Торино. Въпреки това, тези победи не дойдоха лесно и "росонерите" трябваше да се досетят, че има от какво да се притесняват. Италианският гранд явно не си взе поука и допусна в 3 поредни мача да започне без липса на концентарция и да получи по две попадения още в първите полувремена. Във втория двубой с Торино все пак характерът се оказа достатъчен и Милан стигна до равенството, но пък Наполи и Ювентус са много по-класни противници и успяха да удържат макар и трудно преднината си. Това коства на "росонерите" отпадането от Купата на Италия, както и смъкване от Топ 5 на 2 точки пасив. Рикардо Монтоливо и Матиас Фернандес продължават да лекуват травми, докато за Матиа Де Шилио и Андреа Поли ще се решава до последно.

Първият мач за сезона между тези два отбора завърши с изненадваща победа за Удинезе с 1:0, което беше трети пореден успех за домакините срещу този съперник. За Милан очевидно "зебрите" са неприятен противник в последно време и очакваме тази трудност да продължи и този кръг. Въпреки това, прогнозираме тази серия от победи да приключи и двубоят да завърши с подялба на точките.

Прогноза: Удинезе - Милан 0:0

 

Последни 5 изиграни срещи:

Удинезе:

18 декември Удинезе - Кротоне 2:0 (Серия А)
22 декември Сампдория - Удинезе 0:0 (Серия А)
08 януари Удинезе - Интер 1:2 (Серия А)
15 януари Удинезе - Рома 0:1 (Серия А)
22 януари Емполи - Удинезе 1:0 (Серия А)

Милан:

08 януари Милан - Каляри 1:0 (Серия А)
12 януари Милан - Торино 2:1 (Купа на Италия)
16 януари Торино - Милан 2:2 (Серия А)
21 януари Милан - Наполи 1:2 (Серия А)
25 януари Ювентус - Милан 2:1 (Купа на Италия)


Досегашни срещи:

Удинезе - Милан

87 срещи
18 победи за Удинезе
31 равенства
38 победи за Милан
Голова Разлика: 149:90 за Милан

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
218