Интер – Пескара: Без проблем за нерадзурите


Н. Гавазов

Интер – Пескара: Без проблем за нерадзурите

Интер - Пескара
Стадион: "Джузепе Меаца", Милано
Дата: 28.01.2017г.
Час: 21:45
Съдия: Джанпаоло Калварезе


Интер посреща новака Пескара на своя "Джузепе Меаца" в среща, която се счита за сигурна за домакините. "Нерадзурите" се борят за Европа и подобни мачове като съботния не би трябвало да представляват проблем за тим от такъв ранг, докато гостите са последни в таблицата с илюзорни шансове за оцеляване.

Воденият от Стефано Пиоли гранд се намира в превъзходна серия от 6 поредни победи в Серия А, което позволи на отбора да се позиционира на 5-то място в таблицата и на 5 точки от Топ 3. Освен това Интер е и на четвъртфиналите за Купата на Италия, където другата седмица съперник ще е Лацио. Именно, заради този сблъсък с "римските орли" наставникът на домакините може да даде почивка на част от своите титуляри в този кръг и да видим резервни и млади футболисти. Единственият, който със сигурност няма да може да помогне на съотборниците си е наказания Кристиан Ансалди, което означава, че Давид Сантон ще го замести.

Пескара изглежда се е запътил стремглаво към Серия Б, откъде дойде това лято и по никакъв начин не показва, че има сили за елита. Едва 9 точки и на цели 12 от спасението говори достатъчно за класата на скромния тим. Интересното е, че единствената победа от началото на сезона за новаците е именно в гостуване, но това се случи още в самото начало на кампанията срещу Сасуоло. Франчческо Зампано, Гастон Бругман и Хюго Кампанаро са в лазарета, докато Джанлука Капрари е наказан, а последните трима са сред най-добрите играчи на гостите, така че това допълнително накланя везните в полза на "нерадзурите".

Интер без всякакви съмнения дали с титулярните или резервните футболисти ще търси победата на всяка цена. Домакините са в страхотен подем и мотивирани да продължат серрията си от успехи, а Пескара няма силите да спре италианския гранд на "Джузепе Меаца".

Прогноза: Интер - Пескара 3:0

Последни 5 изиграни срещи:

Интер:

21 декември Интер - Лацио 3:0 (Серия А)
08 януари Удинезе - Интер 1:2 (Серия А)
14 януари Интер - Киево 3:1 (Серия А)
17 януари Интер - Болоня 3:2 след прод. (Купа на Италия)
22 януари Палермо - Интер 0:1 (Серия А)

Пескара:

10 декември Кротоне - Пескара 2:1 (Серия А)
18 декември Пескара - Болоня 0:3 (Серия А)
22 декември Палермо - Пескара 1:1 (Серия А)
15 януари Наполи - Пескара 3:1 (Серия А)
22 януари Пескара - Сасуоло 1:3 (Серия А)


Досегашни срещи:

Интер - Пескара

13 срещи
9 победи за Интер
2 равенства
2 победи за Пескара
Голова Разлика: 23:8 за Интер

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
295