Раниери: Лацио ще се опита да ни попречи да бъдем шампиони


.

Раниери: Лацио ще се опита да ни попречи да бъдем шампиони

Старши треньорът на Рома Клаудио Раниери след победата над Аталанта с 2:1 в мач от 33 кръг на първенството на Италия сподели своето мнение, че сега съдбата на титлата е изцяло в ръцете на неговият отбор. Според него за първи път нещата зависят вече не от други отбори, но не пропусна да отбележи предстоящото дерби с Лацио, което ще бъде изключително труден мач.

"Пред нас има пет мача и ние трябва да подходим към тях много отговорно. Те ще бъдат много тежки и ние трябва да бъдем мобилизирани и съсредоточени за тях", заяви наставникът на Рома пред Sky Sport. Italia.

"Сега всички знаем, че съдбата на титлата е изцяло в нашите ръце и ще направим всичко възможно да постигнем резултати и осъществим намеренията си", продължава Раниери.

"Всеки мач оттук нататък ще бъде финал. А срещата с Лацио си е въобще особена. Това е дерби и тук не важи правилото кой на кое място се намира в таблицата. Това ще бъде много труден мач. За тях ще бъде много радостно, ако ни попречат да станем шампиони", завършва специалистът.

НИКОЛАЙ ГАВАЗОВ

 

  Сподели
174