Интер се измъчи, но продължава напред за Купата (видео)


FUTBOL-TV

Интер се измъчи, но продължава напред за Купата (видео)

Интер се наложи с 3:2 над Болоня след продължения в среща от 1/8-финалите на турнира за Купата на Италия. В редовното време "нерадзурите" стигнаха до равенство - 2:2 на своя стадион "Джузепе Меаца".

Тимът от Милано поведе в резултата след 33 минути игра. След центриране на Жоао Марио от корнер, топката стигна до Джейсън Мурило, който със задна ножица от точката на дузпата бе точен, давайки аванс на своя тим.

В 38-ата минута Паласио отбеляза втори гол за домакините, след като получи добра топка в наказателното поле и по диагонал матира вратаря на гостите - 2:0. Две минути преди почивката гостите се върнаха в мача с късмет, след като удар на Джемайли от границите на наказателното поле бе отклонен от Кондогбиа и топката попадна във вратата на Интер.

В 74-ата минута гостите изравниха резултата, след като Донса се възползва от центриране от левия фланг и с глава бе точен и по този начин прати мача в продължения, тъй като до края на редовното време до нов гол не се стигна.

Решаващата минута бе 97-ата, когато Кандрева бе точен за домакините, след като по диагонал с левия крак намери очертанията на вратата, фиксирайки крайното 3:2.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
107