Торино – Милан: Този път гостите няма да се измъкнат


Н. Гавазов

Торино – Милан: Този път гостите няма да се измъкнат

Торино - Милан
Стадион: "Олимпико", Торино
Дата: 16.01.2017г.
Час: 21:45
Съдия: Паоло Талиавенто

Торино и Милан приключват настоящия 20-ти кръг на Серия А с любопитен двубой помежду си в понеделник вечер. Двата тима се срещнаха вече на два пъти този сезон и в двата случая "росонерите" достигнаха много трудно до успеха.

Домакините се намират в горната половина, но представянето в края на 2016-та не беше особено положително след само един успех от 5 кръга. Освен това, Торино отпадна за Купата на Италия в средата на седмицата точно от предстоящия си съперник и за тима остава да се бори единствено за първенството, където разликата от местата даващи право на евроучастие е 7 точки. Синиша Михайлович няма да може да разчита на Кристиан Молинаро и Акуа, а до последно ще се решава за Леандро Кастан.

Милан продължава да води битка за Топ 3, след като успя чак в последните минути на срещата с Каляри да вземе победата и така да остави дистанцията от Наполи само на 2 точки, но и с мач по-малко. "Росонерите" съумяха и да обърнат Торино преди дни за Купата на Италия, но Винченцо Монтело определено има какво да подобрява в играта на отбора, тъй като продукцията през първото полувреме беше разочароваща. Рикардо Монтоливо и Матиас Фернандес все още не са възстановени и отново няма да може да се разчита на тях. Най-вероятно ще видим няколко промени в сравнение с предишната среща и Карлос Бака ще се върне на върха на атаката подпомаган от Нинг и Сусо, а Романьоли ще застане в центъра на защита.

И давата двубоя през тази кампания бяха на "Сан Сиро", така че не е изненадващо, че Милан успя с характер да завърши с победи. Този път обаче мачът е в Торино и домакините ще имат подкрепата на своите фенове, което ще помогне да задържат минимум точката.

Прогноза: Торино - Милан 1:1


Последни 5 изиграни срещи:

Торино:

11 декември Торино - Ювентус 1:3 (Серия А)
18 декември Наполи - Торино 5:3 (Серия А)
22 декември Торино - Дженоа 1:0 (Серия А)
08 януари Сасуоло - Торино 0:0 (Серия А)
12 януари Милан - Торино 2:1 (Купа на Италия)

Милан:

12 декември Рома - Милан 1:0 (Серия А)
17 декември Милан - Аталанта 0:0 (Серия А)
23 декември Ювентус - Милан 1:1 - 3:4 след дузпи (Суперкупа на Италия)
08 януари Милан - Каляри 1:0 (Серия А)
12 януари Милан - Торино 2:1 (Купа на Италия)


Досегашни срещи:

Торино - Милан

166 срещи
41 победи за Торино
60 равенства
65 победи за Милан
Голова Разлика: 250:181 за Милан

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
268