Удинезе – Интер: Здрава битка и подялба на точките


Н. Гавазов

Удинезе – Интер: Здрава битка и подялба на точките

Удинезе - Интер
Стадион: "Дачия Арена", Удине
Дата: 08.01.2017г.
Час: 13:30
Съдия: Даниеле Довери


Удинезе и Интер започват срещите си за новата 2017-та година с двубой помежду си на "Дачия Арена". И двата отбора завършиха първия полусезон с много добра игра и положителни резултати, така че определено ще е интересно противопоставянето им тази неделя.

"Зебрите" успяха в последните 4 кръга от Серия А за 2016-та година да спечелят на 3 пъти и веднън стигнаха до равенство, което ги изкачи от долната половина на таблицата в средата на класирането. В този период домакините допуснаха само едно попадение в своята врата, което показа, че отборът не бива да бъде подценяван и има какво да даде в първенството. Тези 2 седмици почивка дойдоха добре за Удинезе, тъй като започват без контузени или наказани играчи, а единствено Емануел Баду и Мола Ваге са с националните си тимове и няма да са на разположение.

Интер назначи Стефано Пиоли за мениджър след слабото начало на кампанията и новият наставник имаше затруднения в самото начало. Положителни резултати от работата му се получиха в последните 3 кръга, където "нерадзурите" спечелиха 3 мача и не допуснаха попадение. Това приближи гостите на 3 точки от Топ 5, така че битката за Европа е все още жива. Интер не страда от липсата на играчи, заради Купата на африканските нации, но пък за сметка на това продължава да лекува травма Гари Медел, а Фелипе Мело пък е наказан.

За тази среща не може да имаме предвид някава моментна форма, а прекрасният завършек на сезона и за двата състава може да не окаже никакво влияние. Едва ли съперниците ще се втурнат да търсят попадение от първата минута и по-скоро двубоят ще бъде тактически и физически.

Прогноза: Удинезе - Интер 1:1

Последни 5 изиграни срещи:

Удинезе:

27 ноември Каляри - Удинезе 2:1 (Серия А)
05 декември Удинезе - Болоня 1:0 (Серия А)
11 декември Аталанта - Удинезе 1:3 (Серия А)
18 декември Удинезе - Кротоне 2:0 (Серия А)
22 декември Сампдория - Удинезе 0:0 (Серия А)

Интер:


02 декември Наполи - Интер 3:0 (Серия А)
08 декември Интер - Спарта Прага 2:1 (Лига Европа)
11 декември Интер - Дженоа 2:0 (Серия А)
18 декември Сасуоло - Интер 0:1 (Серия А)
21 декември Интер - Лацио 3:0 (Серия А)


Досегашни срещи:

Удинезе - Интер

95 срещи
22 победи за Удинезе
28 равенства
45 победи за Интер
Голова Разлика: 152:101 за Интер

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
265