Милан и Аталанта - кръгла нула (видео)


FUTBOL-TV

Милан и Аталанта - кръгла нула (видео)

Милан и Аталанта завършиха наравно 0:0 в мач от 17-ия кръг на Серия А. Така Аталанта отново се оказа черна котка за "росонерите" и успя да открадна точка от своя съперник на "Сан Сиро".

Като цяло двата отбора разочароваха с нулево равенство в голяма мъгла, в което интересните моменти бяха твърде малко. Джалиардини и Гомес за Аталанта имаха добри ситуации за гол, но ударите им бяха блокирани от "червено-черната" защита. В 30-ата минута опасен удар на Петаня профуча покрай вратата.

В самия край на полувремето Джилиардини отблизо можеше с глава да порази вратата на Милан, но Донарума беше на място и спаси.

През второто полувреме Милан бе по-активният отбор и този, който стигна до повече положения за гол. В началните минути Джакомо Бонавентура стреля на два пъти опасно близо до вратата. В 79-ата минута Кучка можеше да вкара изключителен гол след впечатляващ самостоятелен пробив. Ударът му обаче за малко не намери очертанията на вратата.

В 84-ата минута Донарума отново отчая гостите след опасен изстрел с глава на Джалардини. Още в следващата атака Карлос Бака стреля в дясната греда. В класирането Милан е на трето място с 33 точки, а Аталанта е на шеста позиция с 29.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
96