Обрат и победа за Юве в дербито на Торино (видео)


FUTBOL-TV

Обрат и победа за Юве в дербито на Торино (видео)

Ювентус записа победа с 3:1 в градското дерби срещу домакина Торино в среща от кръга на Серия А. В герой за "бианконерите" днес се превърна Гонсало Игуаин. Аржентинската звезда на Ювентус направи обрат, след като преди това “биковете" бяха повели в резултата след дежурния гол на Андреа Белоти. В 16-та минута Даниеле Базели проби по дясното крило и центрира на главата на Андреа Белоти, който насочи топката неспасяемо за Буфон - 1:0.

Бившият нападател на Реал Мадрид реши битката с попадения в 28-ата и 82-ата минути, а резервата Миралем Пянич се разписа в 91-ата минута. Изравнителното попадение падна след триходова комбинация, при която Марио Манджукич пусна пас с пета към Гонсало Игуаин, който хладнокръвно направи 1:1 останал сам срещу Джо Харт.

Обратът бе факт в 82-та минута, когато Игуаин получи 50-метров пас от Киелини, справи се със опеката на Росетини и с мощен удар от воле от границата на наказателното поле донесе победата на тима си. В добавеното време на срещата Пянич стреля, но ударът му бе отразен от стража, но при добавката нямаше прошка - 3:1.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
116