Интер – Дженоа: Домакините ще вземат трудни 3 точки


Н. Гавазов

Интер – Дженоа: Домакините ще вземат трудни 3 точки

Интер - Дженоа
Стадион: "Джузепе Меаца", Милано
Дата: 11.12.2016г.
Час: 21:45
Съдия:


Намиращият се в тежък период Интер посреща Дженоа в 16-я кръг в преследване на задължителни 3 точки. И двата отбора се намират в средата на таблицата, но докато това е приемливо за гостите - за домакините това си е провал.

Стефано Пиоли пристигна на "Джузепе Меаца" в много труден момент, когато настроението в съблекалнята беше минорно, а предстояха важни и завързани двубои. "Нерадзурите" под ръководството на новия си наставник изиграха 5 мача, в които спечелиха на два пъти и толкова загубиха. Италианският гранд дори завърши на разочароващото последно място в групата си в Лига Европа и по този начин остана единствено вътрешното първенство. Гари Медел отново не е на линия, а Кристиан Ансалди пък е наказан, но пък добрата новина е, че Кандрева най-вероятно ще може да играе този кръг.

Дженоа е отбор, който се представя страхотно на свой терен, но в гостуванията играта на тима изпитва проблеми. В последните си 4 мача навън "грифоните" успяха само веднъж да достигнат до реми, а останалите срещи бяха загубени. Ситуацията със състава при гостите е подобна на тази при домакините - Леонардо Паволети контузен, Лукас Орбан наказан, а Диего Лаксалт под въпрос.

Интер има по-голяма нужда от 3-те точки и ще търси активно попадение още от първата минута. За Дженоа без всякакви съмнения и точката ще е успех, така че ще видим по-дефанзивен стил и игра на контраатаки при "грифоните", което обаче няма да им помогне и класата на "нерадзурите", както и домакинският фактор ще им помогне да завоюват победа.

Прогноза: Интер - Дженоа 2:0


Последни 5 изиграни срещи:

Интер:

20 ноември Милан - Интер 2:2 (Серия А)
24 ноември Апоел Беер Шева - Интер 3:2 (Лига Европа)
28 ноември Интер - Фиорентина 4:2 (Серия А)
02 декември Наполи - Интер 3:0 (Серия А)
08 декември Интер - Спарта Прага 2:1 (Лига Европа)

Дженоа:

06 ноември Дженоа - Удинезе 1:1 (Серия А)
20 ноември Лацио - Дженоа 3:1 (Серия А)
27 ноември Дженоа - Ювентус 3:1 (Серия А)
01 декември Дженоа - Перуджа 4:3 след прод. (Купа на Италия)
05 декември Киево - Дженоа 0:0 (Серия А)


Досегашни срещи:

Интер - Дженоа

113 срещи
56 победи за Интер
31 равенства
26 победи за Дженоа
Голова Разлика: 197:135 за Интер

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
193