Аталанта с обрат срещу Рома, Фиорентина громи в кръга на Серия А (видео)


FUTBOL-TV

Аталанта с обрат срещу Рома, Фиорентина громи в кръга на Серия А (видео)

Аталанта направи впечатляващ обрат срещу Рома и в крайна сметка се поздрави с победата - 2:1 в мач от 13-ия кръг на Серия А. Римляните започнаха по-добре двубоя и малко преди почивката поведоха в резултата. Диего Пероти реализира дузпа и гостите напуснаха терена на почивката с гол актив.

Торинци обаче успяха да се върнат в мача и да вземат трите точки. Матиа Калдара изравни за Аталанта в 62-ата минута, а дузпа в 92-ата, реализирана от Франк Кесие направи обрата пълен за радост на феновете по трибуните.

Така Рома не успя да стопи разликата с първия в класирането Ювентус и остана на втората позиция с 6 точки по-малко (26 т.) Аталанта застана на 5-ата позиция с 25 точки.

В друга интересна среща, играна по същото време Фиорентина се наложи с 4:0 при визитата си на Емполи. Две от попаденията реализира Федерико Бернардески. Той откри резултата в 26-ата минута, а след час игра направи резултата класически. Между тези две негови попадения се разписа и Иличич от дузпа в 47-ата минута, а отново в 67-ата минута бе точен, за да оформи крайния резултат.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
200