Марио: Победа с 1:0 над Милан ще е идеален резултат


Н. Гавазов

Марио: Победа с 1:0 над Милан ще е идеален резултат

Полузащитникът на Интер Жоау Марио разказа за адаптацията си в италианския клуб. Напомняме, че португалецът пристигна в Интер от Спортинг за 45 милиона евро през това лято.

"Най-трудното нещо е езика, който много се различава от португалския. Вече разбирам почти всичко, но трудно говоря и за това взимам повече уроци от репетитора. Много мислих за своя преход и съм убеден, че Интер е най-добрият избор за мен. сега дойде време да съм щастлив и да помагам на отбора да постига резултати", заяви Марио.

"При Де Бур нещата се развиваха лошо, в такива ситуации винаги треньорът го отнася, но не мисля, че само той е виновен. Харесваше ми да работя с него, Франк е добър човек и добре се отнасяше с мен, но сега няма смисъл да говорим за това, защото всичко е назад в миналото", каза още португалецът.

"Разбира се, математически сме все още в битката за Шампионска лига. Интер е добър отбор от играчи, трябва да започнем да побеждаваме, за да се доберем до второто или третото място. Дербито с Милан? Победа с 1:0 ще е идеален резултат", завърши Марио.

 

  Сподели
131