Интер – Кротоне: Домакините ще вземат 3-те точки и без постоянен треньор


Н. Гавазов

Интер – Кротоне: Домакините ще вземат 3-те точки и без постоянен треньор

Интер - Кротоне
Стадион: "Джузепе Меаца", Милано
Дата: 06.11.2016г.
Час: 19:00
Съдия: Марко Гуида


Започналият твърде разочароващо сезона Интер ще посрещне аутсайдерът в срещата Кротоне. "Нерадзурите" се намират на нетипичната за клуба 12-та позиция с 14 точки, докато гостите са последни с едва 5 точки, така че и двата тима се нуждаят от по-добро представяне.

Италианският гранд записа поражение миналата седмица от Сампдория, което доведе до уволнението на Франк де Бур. Засега временно отборът е воден от Стефано Веки, който дебютира със загуба в Лига Европа срещу Саутхемптън. Интер няма кадрови проблеми и единственият липсват е наказаният Гари Медел. Очаква се временният наставник на "нерадзурите" да избере малко по-прибрана тактика и наситена в центъра на терена полузащита.

Кротоне до преди 2 кръга беше категоричният аутсайдер в Серия А със само едно реми. Въпреки това, новакът успя да завърши наравно с Фиорентина и да победи на свой терен Киево, което означава положителна моментна форма за гостите и ще е интересно да видим дали ще успеят да избегнат поражението в 3-ти пореден мач. Скромният тим няма липсващи играчи и ще може да използва най-доброто си в неделя.

Любопитното за този сблъсък е, че Интер има по-лошо представяне в последно време от своя съперник. Кротоне ще се опита с всички сили да удържи равенството, но задачата изглежда твърде трудна, колкото и проблеми да има в лагера на домакините. Стефано Веки заяви, че ръководството трябва да побърза с назначаването на нов мениджър, за да се избегнат повече загуби на точки, но едва ли подобен развой ще бъде допуснат на "Джузепе Меаца".

Прогноза: Интер - Кротоне 2:0


Последни 5 изиграни срещи:

Интер:

20 октомври Интер - Саутхемптън 1:0 (Лига Европа)
23 октомври Аталанта - Интер 2:1 (Серия А)
26 октомври Интер - Торино 2:1 (Серия А)
30 октомври Сампдория - Интер 1:0 (Серия А)
03 ноември Саутхемптън - Интер 2:1 (Лига Европа)

Кротоне:

02 октомври Каляри - Кротоне 2:1 (Серия А)
16 октомври Сасуоло - Кротоне 2:1 (Серия А)
23 октомври Кротоне - Наполи 1:2 (Серия А)
26 октомври Фиорентина - Кротоне 1:1 (Серия А)
30 октомври Кротоне - Киево 2:0 (Серия А)


Досегашни срещи:

Интер - Кротоне

НЕ СА СЕ СРЕЩАЛИ ДОСЕГА

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
141