Киево - Ювентус: Тежко изпитание за домакините


Н. Гавазов

Киево - Ювентус: Тежко изпитание за домакините

Киево - Ювентус
Стадион: "Марк'Антонио Бентегоди", Верона
Дата: 06.11.2016г.
Час: 16:00
Съдия: Паоло Валери

Киево приема Ювентус в двубой от 12-я кръг на Серия А. "Летящите магаренца" започнаха добре кампанията си, записвайки четири победи в първите си седем мача, включително и срещу Интер. Хората на Роландо Маран обаче нямат успех в последните си четири двубоя, а в последния кръг претърпяха поражение при гостуването си на новака и на последния в класирането Кротоне. Така веронци се смъкнаха на 11-то място в таблицата, но заради добрия старт се намират само на точка от седмото място.

Ювентус пристига на "Бентегоди" след равенство 1:1 срещу Олимпик Лион в Шампионска лига, като този двубой е ярко доказателство на максимата, че биваш наказан, когато не си вкараш положенията. Така "бианконерите" пропуснаха възможността предсрочно да се класират за плейофите, а освен това поставиха под съмнение да завършат първи в квартета. Съвсем различни са нещата в Серия А. След загубата от Милан торинци победиха Сампдория и Наполи, което остави хората на Масимилаино Алегри на върха, с преднина от четири точки от втория Рома.

Сезар и Меджорини са отсъстващи от домакините, което означава, че Гамберини ще застане в средата на защитата, а Флорес ще води атаката.

Повече са проблемите сред гостуващия отбор. Със сигурност отпадат Дибала, Пиаца и Киелини, а почти сигурно е, че Бонучи и Пиянич също няма да играят.

Киево е домакински отбор и "магаретата" играят много силно на родна земя, но този път тук пристига тим от съвсем друго измерение, така че веронци са изправени пред тежко изпитание. Очакванията са гостите да установят контрол върху мача от самото начало и спокойно да вземат трите точки.

Прогноза: Киево - Ювентус 0:2


Последни 5 изиграни срещи:

Киево:

01 октомври Пескара - Киево 0:2 (Серия А)
16 октомври Киево - Милан 1:3 (Серия А)
23 октомври Емполи - Киево 0:0 (Серия А)
26 октомври Киево - Болоня 1:1 (Серия А)
30 октомври Кротоне - Киево 2:0 (Серия А)

Ювентус:

18 октомври Лион - Ювентус 0:1 (Шампионска лига)
22 октомври Милан - Ювентус 1:0 (Серия А)
26 октомври Ювентус - Сампдория 4:1 (Серия А)
29 октомври Ювентус - Наполи 2:1 (Серия А)
02 ноември Ювентус - Лион 1:1 (Шампионска лига)


Досегашни срещи:

Киево - Ювентус

26 срещи
1 победа за Киево
7 равенства
18 победи за Ювентус
Голова Разлика: 50:21 за Ювентус

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
296