Де Бур: Не виждам увереност, не показваме характер


Н. Гавазов

Де Бур: Не виждам увереност, не показваме характер

Старши-треньорът на Интер Франк де Бур сподели мнение за срещата със Сампдория от 11-я кръг на Серия А, в която нерадзурите претърпяха поражение с 1:0 и отново се смъкнаха на 12-то място в класирането.

"Много съм разочарован. Въобще не играхме през първото полувреме. Своя истински футбол показахме след почивката, но не разбирам, защо не можем да играем така повече от 45 минути", заяви Де Бур.

"Не видях увереност в силите. Не разбирам, защо повечето играчи не показват характер. Бях много ядосан по време на почивката. Проблемът е в психологията. Притежаваме добри футболисти, но далеко не можеш да стигнеш с такова отношение към работата, както през първото полувреме. Злоупотребявахме с дългите подавания до почивката и често губехме топката", каза още холандецът.

"Но аз продължавам да вярвам на отбора си и имаме сили да поправим ситуацията. Трябва да се отдаваме на 100 %, за да реализираме своето майсторство. Не бива да играем интензивно само 20 или 45 минути, не само срещу Ювентус, а цял мач и срещу всеки съперник. Бъдещето ми в Интер? Питайте ръководството на клуба. Аз просто си върша работата и това е всичко, което мога да правя сега", завърши Франк.

 

  Сподели
143