Милан – Пескара: Росонерите няма да сгрешат


Н. Гавазов

Милан – Пескара: Росонерите няма да сгрешат

Милан - Пескара
Стадион: "Джузепе Меаца", Милано
Дата: 30.10.2016г.
Час: 16:00
Съдия: Даниеле Довери

Италианският гранд Милан посреща новака Пескара в 11-я кръг на Серия А и на пръв поглед двубоят не би трябвало да затрудни домакините, но не веднъж сме виждали през последните няколко години изненади на "Сан Сиро". "Росонерите" приключиха успешният си период от 5 победи и едно реми със загуба от Дженоа в средата нс едмицата. Това смъкна отборът на 4-та позиция и ги отдалечи от първото място на 5 точки. Винченцо Монтела продължава да има кадрови проблеми, след като към контузените за този кръг Бертолачи, Матиас Фернандес, Лука Антонели, Калабрия и Рикардо Монтоливо се присъдеини и наказания Габриел Палета. По този начин опциите в отбрана за Милан са ограничени и най-вероятно титуляри ще застанат Абате, Романьоли, Густаво Гомес и Матиас Де Шилио. Интересно е да видим дали на плеймейкърската позиция ще застане отново юношата Локатели или ще се разчита на някой по-опитен.

За Пескара задачата през този сезон е оцеляването, така че дори и равенството ще е огромен успех за отбора. Новакът засега изпитва затруднения в елита, след като няма победа в първенството вече 8 кръга и логично е в долната половина на таблицаа само на точка от опасната зона. За скромния тим Норберт Гьомбер и Валерио Вере са контузени, а Кампанаро е наказан, но пък Андреа Кода е напълно възстановен и ще замести в центъра на защитата.

Привържениците на Милан по едно време започнаха да виждат характерните за клуба желание за победа и добра игра, но всичко това беше заличено от ужасното поражение с 3:0 пред дни. По този начин за "росонерите" не остава нищо друго освен да се реваншират и надделеят без проблеми в неделния мач.

Прогноза: Милан - Пескара 3:0

 

Последни 5 изиграни срещи:

Милан:

02 октомври Милан - Сасуоло 4:3 (Серия А)
08 октомври Чиасо - Милан 0:5 (Приятелска среща)
16 октомври Киево - Милан 1:3 (Серия А)
22 октомври Милан - Ювентус 1:0 (Серия А)
25 октомври Дженоа - Милан 3:0 (Серия А)

Пескара:

25 септември Дженоа - Пескара 1:1 (Серия А)
01 октомври Пескара - Киево 0:2 (Серия А)
15 октомври Пескара - Сампдория 1:1 (Серия А)
23 октомври Удинезе - Пескара 3:1 (Серия А)
26 октомври Пескара - Аталанта 0:1 (Серия А)


Досегашни срещи:

Милан - Пескара

15 срещи
11 победи за Милан
2 равенства
2 победи за Пескара
Голова Разлика: 39:12 за Милан

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
192