Де Бур: Новият треньор ще се сблъска със същите проблеми


Н. Гавазов

Де Бур: Новият треньор ще се сблъска със същите проблеми

Старши-треньорът на Интер Франк де Бур обясни причините за лошия старт на сезона. Както е известно, "нерадзурите" записаха три поредни загуби и се смъкнаха на 14-то място в класирането, а холандецът получи ултиматум от ръководството на клуба да спечели утрешната среща с Интер.

"Когато разполагаш с повече време, ти имаш възможност да изпробваш отбора и да го подготвиш за първенството. Това, което трябваше да проверим в приятелските мачове, го проверяваме сега в официалните срещи. Сега намираме проблемите, които трябваше да се установят по време на подготовката за новия сезон. Това е много трудно, защото нямахме много приятелски двубои. Интер иска да играе атакуващ футбол, но не е лесно да го реализираме", заяви Де Бур.

"Може би с течение на времето ще подбера идеалния състав за тази философия, но сега трябва да приемем случващото се и да правим крачка по крачка. На определен етап фрагментите ще се подредят. Примирих се с тази ситуация на старта на нашия проект, клубът и собствениците са наясно. Новият треньор няма да репи проблемите, другият треньор ще се сблъска с тях. Макар и не през всичките 90 минути, но срещу Ювентус, Рома, Каляри и Болоня видях Интер, който искам да виждам по-често", каза още холандецът.

 

  Сподели
81