Де Бур: Не знам, дали ще изведа Интер в следващия мач


Н. Гавазов

Де Бур: Не знам, дали ще изведа Интер в следващия мач

Старши-треньорът на Интер Франк де Бур призна, че не знае по-нататъшната си съдба в клуба. Напомняме, че "нерадзурите" претърпяха поражение с 2:1 от Аталанта в мач от деветия кръг на Серия А и вече четвърти пореден двубой са без победа, с една точка в този период, което изпрати тима на 14-то място в класирането.

"Знаем, че в Бергамо винаги трудно се играе. През първото полувреме на терена имаше само един отбор и това бе Аталанта. Играхме по-добре след почивката. Винаги е трудно, когато такъв отбор като Интер загуби три поредни мача, но аз мисля, че можем да играем по-добре и това се видя през второто полувреме. Загубихме концентрация при втория гол, невероятно е, че се случи. Разговарях с играчите на почивката и след това нещата се промениха", заяви Де Бур.

"След победата над Ювентус не играхме зле във всичките си мачове, имаше и добри отрязъци, както стана в 70 минути срещу Каляри. Но хората забравят това, когато резултатите са лоши. Дали ще водя Интер в следващия мач? Не знам", каза още холандецът.

 

  Сподели
78