Иско: Знам, че ще бъда успешен, може да не е в Реал


Н. Гавазов

Иско: Знам, че ще бъда успешен, може да не е в Реал

Полузащитникът на Реал Мадрид Иско коментира своите перспективи в столичния клуб, като не изключи вариант да напусне "Сантяго Бернабеу".

"На практика, не съм играл от два месеца. Трудно е когато добре тренираш, но треньорът не те включва в състава. Но това е по моя вина, аз съм отговорен. Трябва да разбера къде мога да се подобря, за да се върна в състава", заяви Иско.

"Не възнамерявам да захвърля всичко. Знам, че ще постигна успех. Не знам, дали това ще се случи с Реал, но се надявам на това. Но, ако не стане, тогава ще постигна успех на друго място. Имам още две години от своя договор. Клубът нищо не ми е казал, а и самият аз не съм предприемал никакви действия, за да си тръгна. С мен не са се свързвали и съм спокоен с продължаването на контракта", каза още футболистът.

"Живея със сегашния ден, за мен това е важно. Искам усърдно да работя на тренировките, за да докажа, че съм готов да вляза в стартовия състав. Зидан ми каза, че от това зависи как ще играя. Имаме сериозна конкуренция и твърди сформиран игрови модел, Наистина, може би повече ще играя в друг отбор", завърши Иско.

 

  Сподели
82