Зидан: Това повече не може да продължава


Н. Гавазов

Зидан: Това повече не може да продължава

Старши-треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан сподели мнение за срещата с Ейбар от седмия кръг на Примера дивисион, която завърши при резултат 1:1

"Разочарован съм от играта ни в началото. Не показахме своя си футбол през първото полувреме, позволихме на съперника да играе. Подобрихме действията си след почивката, но в последно време често говоря за това. Мачът е 90 минути, а ние ги започваме лошо. Допуснахме гол в 6-та минута, макар да знаехме, че те вече вкараха на други отбори по този начин. Нямаме проблеми с физиката, много силно провеждаме края на мачовете си. Сега футболистите се отправят за своите национални отбори и аз трябва да намеря решение, защото ситуацията има нужда от промяна. Така повече не може да продължава", заяви Зидан.

"Не, това не е криза. Сега е само октомври и не бива да си губим главите. Просто три пъти завършихме наравно в Примера, а това не е правилно. Трябва правилно да се отнесеш, когато си лидер на старта на сезона. Трябва упорито да работим, да играем интензивно в началото на мачовете, както бе по-рано. Сега имаме проблем с това", добави французинът.

 

  Сподели
96