Анонс на 4-ти кръг на Примера Дивисион


Н. Атанасов

Анонс на 4-ти кръг на Примера Дивисион

Бетис – Гранада
Стадион: "Бенито Виямарин", Севиля
Дата: 16.09.2016 г.
Час: 21:45
Съдия: Карлос дел Серо


Бетис постигна първа победа за новия сезон, която бе много драматична. Севилци надделяха с 3:2 като гости на намиращия се в криза състав на Валенсия. Играчите на Густаво Пойет поведоха с 2:0 в резултата, но допуснаха изравняване, а в добавеното време на срещата Рубен Кастро донесе първия успех за андалусци. В момента Бетис има 4 точки и е на 13-та позиция. Пеня и Санабрия са под въпрос за настоящия двубой.

Гранада инкасира втора последователна загуба и все още няма победа за новата кампания. В предишния кръг тимът от едноименния град загуби с 1:2 у дома от Ейбар и то след допуснат гол в 94-ата минута. Така андалусци имат само 1 точка на сметката си, която им отрежда 18-ата позиция в подреждането.

Прогноза: Бетис – Гранада 2:1


Ейбар – Севиля
Стадион: "Ипуруа", Ейбар
Дата: 17.09.2016 г.
Час: 19:30
Съдия: Алфонсо Алварес


Тимът на Ейбар постигна втора поредна победа, след като в предишния кръг баските победиха драматично като гости с попадения в 94-ата минута състава на Гранада. Така селекцията на Хосе Мендилбар вече има 6 точки на сметката си, които им отреждат 6-ото място в таблицата. Риесго е наказан за настоящия двубой, а Рами все още не е възстановен.

Незаслужено, но отборът на Севиля измъкна измъчена домакинска победа с 2:1 над доскорошния лидер Лас Палмас в двубой от предишния кръг на Ла Лига. Гостите от "Гран Канария" водеха до самия край на срещата, когато в 89-ата Пабло Сарабия изравни от несъществуваща дузпа след симулация на Витоло, която подведе рефера. В 93-ата минута Карлос Фернандес оформи крайния резултат, изковавайки втората поредна домакинска победа за "рохибланкос". С нея играчите на Хорхе Сампаоли вече са на 2-ро място със 7 точки. Сория, Крон-Дейли, Алварес и Тремулинас са аут за далечното гостуване на Ейбар.

Прогноза: Ейбар – Севиля 1:2


Лас Палмас – Малага
Стадион: "Гран Канария", Лас Палмас
Дата: 17.09.2016 г.
Час: 21:45
Съдия: Хосе Санчес


Лас Палмас бе посечен в предишния кръг, след като тимът от Канарските острови загуби с 2:1 гостуването си на Севиля не без намесата на съдията, който в 89-ата минута се подведе по симулация на футболист на домакините, които пък в добавеното време на срещата оформиха крайния резултат. Така доскорошният лидер в Примера допусна първа загуба и остава с актив от 6 точки. Наставникът Кике Сетиен няма да може да разчита на Виера и Ернан, а Кевин-Принс Боатенг е под въпрос.

След двете поредни равенства в началото на сезона, в предишния кръг Малага допусна първо поражение. Южняците паднаха с 0:2 у дома от състава на Виляреал. В момента хората на Хуанде Рамос са 16-ти с 2 точки. За гостуването на Канарските острови аут са Уелингтон, Джони и Коне.

Прогноза: Лас Палмас – Малага 1:0



Осасуна – Селта Виго
Стадион: "Ел Садар", Памплона
Дата: 18.09.2016 г.
Час: 13:00
Съдия: Даниел Трухийо


Осасуна инкасира второ последователно поражение. В предишния кръг новаците очаквано загубиха с 2:5 визитата си на колоса Реал Мадрид. Така тимът от Навара продължава да е само с една спечелена точка след три кръга от завръщането си в елита. За настоящия двубой наказан е Бонин, а с травми са Дигар, Перес, Фаусто и Флано.

Селта също е крайно неубедителен от началото на кампанията и тимът се е закотвил здраво на последното място след първите три кръга. Преди седмица галисийци инкасираха тежко поражение у дома от Атлеитко Мадрид с 0:4 и заедно с Валенсия са единствените два отбора, които все още нямат спечелена точка. За гостуването в Памплона аут за гостите са Орелана, Планас, Бовю и Диас.

Прогноза: Осасуна – Селта Виго 1:1


Атлетик Билбао – Валенсия
Стадион: "Сан Мамес", Билбао
Дата: 18.09.2016 г.
Час: 17:15
Съдия: Хесус Хил


След двете поредни загуби, с които започна кампанията в Ла Лига за Атлетик Билбао, в предишния кръг баските стигнаха и до първи успех. Възпитаниците на Ернесто Валверде спечелиха с пестеливо 1:0 като гости на Депортиво Ла Коруня. Така "лъвовете" имат 3 точки и са на 14-то място в колоната. Ернандес, Акече, Сегин и Рико пропускат настоящата среща.

Валенсия отново се провали, но този път на собствен терен. В предишния кръг "прилепите" загубиха след уникална драма с Бетис с 2:3. Играчите на Пако Айестеран успяха да наваксат през втората част изоставане от 0:2, но в крайна сметка допуснаха гол в добавеното време на срещата и след първите три кръга са на предпоследното 19-то място в класирането. Негативната серия на Валенсия е още по-дълга. Оказа се, че за пръв път в историята си клубът от "Местая" записва 6 поредни загуби в първенството, ако към пораженията от настоящия сезон се добавят и тези от миналогодишната кампания. Перес е наказан за тежкото гостуване в Билбао, а в лазарета са Абденур, Гая, Картабия и Руис.

Прогноза: Атлетик Билбао – Валенсия 4:2


Виляреал – Реал Сосиедад
Стадион: "Ел Мадригал", Виляреал
Дата: 18.09.2016 г.
Час: 19:30
Съдия: Клос Гомес


След двете поредни ремита, с които стартира, тимът на Виляреал записа първа победа за сезона в Примера Дивисон. В предишния кръг "жълтата подводница" надигра с 2:0 като гост състава на Малага. Така играчите на Фран Ескриба вече имат 5 точки, които към настоящия момент им отреждат 8-ата позиция. И за настоящия двубой с контузии за Бонера, Солдадо, Бакамбу и Пато.

Реал Сосиедад вече има от всичко по едно, след като в предишния кръг баските стигнаха до 1:1 у дома срещу Еспаньол. Така отборът от Сан Себастиан има 4 точки на сметката си и е на 12-то място. За гостуването на Виляреал наставникът Кике Сетиен няма да разчита на Конча и Тоньо, а Мартинес е под въпрос.

Прогноза: Виляреал – Реал Сосиедад 1:0


Алавес – Депортиво Ла Коруня
Стадион: "Мендисороса", Алавес
Дата: 18.09.2016 г.
Час: 21:45
Съдия: Хуан Мартинес


Шеметното завръщане след повече от десетилетие в долните дивизии на Алавес продължи и в предишния кръг. В него баските постигнаха първа победа в Примера и то не къде да е, а в дома на шампиона Барселона с 2:1. Дейверсон и Ибай Гомес бяха големите герои за своя тим, като след спечелената точка играчите на Маурисио Пелегрино вече имат 5 и се намират на 9-ото място в подреждането.  Федал, Ямас и Пантич пропускат предстоящия мач.

Депортиво Ла Коруня инкасира първа загуба за сезона, след като в предишния кръг галисийци паднаха у дома с минималното 0:1 от състава на Атлетик Билбао. Така играчите на Гайска Гаритано остават в актива си с 4 спечелени точки, които им отреждат 10-ата позиция. За гостуването на новака Алавес аут са Хоселу, Сидней, Лукс, Гама и Наваро.

Прогноза: Алавес – Депортиво Ла Коруня 2:0

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
179