Марселино: Не съм продал мача със Спортинг


Н. Гавазов

Марселино: Не съм продал мача със Спортинг

Бившият старши-треньор на Виляреал Марселино Гарсия Торал коментира изявлението на президента на клуба Фернандо Роиг за своето уволнение. Както е известно, босът на "жълтата подводница" намекна, че Марселино е продал мача със Спортинг Хихон през миналия сезон, с което е помогнал на хихонци да останат в елита.

"Предпочитах да не разпространявам това, но отчитайки изявленията на господин Роиг, аз трябва да изложа своята версия за събитията си. Не съм продавал никакъв мач. Нашите отношения с президента винаги са били добри. Той никога по-рано не е говорил, че се съмнява в моята честност. Миналата седмица му звънях и всичко бе нормално. Той ми каза, че никога не се съмнява в моя професионализъм. Това показва, че той е същият човек, както по-рано. Разделихме се, защото имахме различни гледни точки", заяви Марселино.

"Признавам, че допуснах грешка с изказванията за Спортинг. Това дойде от сърцето ми, а не от главата. Но е нелепо да се твърди, че съм дал мача. Измененията в състава преди срещата? Аз винаги ги правя, имало и по 10 ротации. Постът на жена ми в Twitter, че "мисията е изпълнена"? Това не е много добре, но защо се пише за това, ако трябва да се крие? Готов съм да работя с компетентните органи по този въпрос. Няма какво да крия", каза още бившият треньор.

 

  Сподели
90