Норвежци отказаха на Реал да използва тренировъчна база


Н. Гавазов

Норвежци отказаха на Реал да използва тренировъчна база

Норвежци не удовлетвориха молбата на Реал Мадрид за използване на тренировъчно игрище в околностите на Трондхайм, където ще се състои срещата за Суперкупата на УЕФА със Севиля. Мениджмънта на испанския клуб поиска да му бъде предоставен терена в Малвик, село, разположено на изток от Трондхайм, което е и част от община в рамките на окръг Сьор-Трьонелаг.

Целта на ръководството на Реал е да скрие играчите от медиите и освен това да използва добрата база за подготовка за мача, който е насрочен за 9 август.

Но господата от Мадрид получили неочакван отговор: администрацията на стадиона, отказала на Реал, осланяйки се на това, че по това време местни деца провеждат занимания на въпросната база.

"Тренировките съвпадаха по време, когато нашите деца са там. Да се надяваме, че нашите малчугани ще научат нещо в академията и ще имаме наш играч в Реал. Реал бе разочарован, но не е забавно да изпратиш у дома 270 деца, за да може някой да заеме мястото ти. Предпочетохме да дадем приоритет на нашите деца", заяви главата на тренировъчната база Фроде Форборд.

 

  Сподели
159