Касияс: Преди три седмици не вярвах, че Реал ще се върне


Н. Гавазов

Касияс: Преди три седмици не вярвах, че Реал ще се върне

Вратарят на Порто Икер Касияс коментира играта на своя бивш отбор Реал Мадрид и сподели мнение за старши-треньора на тима Зинедин Зидан.

"Надявам се, че Зидан ще успее на поста старши-треньор на отбора. Всички ние се наслаждавахме на играта му, а сега вярваме, че Зидан ще донесе трофеи на Реал като старши-треньор", заяви Касияс.

"Не знам сега в какво настроение е съблекалнята на Барселона. Никога не съм бил в нея. Ако топката не влиза във вратата, тогава може да говорим за криза в отбора. Преди три седмици нямаше да повярвам в такова развитие на събитията, но сега се радвам, че Реал може да се бори за титлата", каза още вратарят.

"Реал и Байерн са фаворити в Шампионска лига, но всички ние видяхме, как играят Атлетико и Сити в големите мачове. ПО принцип, всичките четири отбора могат да спечелят трофея, но аз се надявам, че Реал ще бъде победител", добави Касияс.

"Ще играя дотогава, докато футболът ми доставя удоволствие. Но аз не съм Индиана Джоунс и нямам чашата на Граал, за да играя вечно", завърши стражът.

 

  Сподели
75