Севиля няма да се даде на Бернабеу


.

Севиля няма да се даде на Бернабеу

Реал Мадрид - Севиля
Стадион: "Сантяго Бернабеу", Мадрид
Час: 23:00
Съдия: Едуардо Итуралде Гонсалес


Реал Мадрид посреща Севиля в най-интересния мач от кръга в Примера дивисион. “Белия балет” изостава само на 2 точки от лидера и шампион Барселона, а на “Сантяго Бернабеу” столичани са безгрешни. Въпреки това Севиля успя да ги победи на “Санчес Писхуан” и сега ще опита да вземе нови точки.

В последно време Реал играе все по-добре и застигна Барселона в класирането, макар в един момент да изоставаше с 6 точки. В последните си 4 срещи Реал не само че победи, но вкара и изключително много голове, което показва, че звездите в атака най-сетне са се сработили и Андрес Палоп го очакват кошмарни минути. Само в бленуваната Шампионска лига нещата не са съвсем гладки, тъй като Реал загуби първия осминафинал с Лион на “Жерлан” с 0:1 и има тежка задача.

Севиля започна страхотно сезона и изглеждаше, че е единственият отбор, който може да се противопостави на грандовете. В крайна сметка това не се получи като след една по-слаба серия андалусийци поизостанаха и сега са 4-ти. Последният им мач бе срещу силният тим на Атлетик Билбао и завърши 0:0. Иначе в Шампионската лига след 1:1 в Москва с ЦСКА момчетата на Маноло Хименес са фаворит за продължаване в ¼-финалите.

Карим Бензема и Ройстън Дренте пропускат мача за Реал поради контузии. Мамаду Диара вече тренира нормално. Алваро Арбелоа се връща след наказание. Мнозина от играчите на Реал играха за националните си отбори в сряда, когато бе ден за контроли на ФИФА.

За Севиля проблемите са свързани с Адриано, Ренато и Мариус Станкевициус. Те са под въпрос поради различни вирусни заболявания, но участието им в мача е доста вероятно. Аут са Себастиян Скилачи и Абдулай Конко. Дидие Зокора и Алваро Негредо се връщат след наказание.

Реал Мадрид е фаворит в двубоя, но скорошните контроли на националните отбори, както и фактът, че през седмицата “Белия балет” играе с Лион рязко изравняват нещата. Севиля е отбор, който играе с много хъс срещу силните, а и има самочувствието на един от малкото отбори победили Реал този сезон. Чак до развитие в полза на гостите едва ли ще се стигне, но равенството е твърде възможно.  

Последни 5 изиграни срещи:

Реал Мадрид:

06 февруари Реал Мадрид - Еспаньол 3:0 (Примера)
13 февруари Херес - Реал Мадрид 0:3 (Примера)
16 февруари Олимпик Лион - Реал Мадрид 1:0 (Шампионска лига)
21 февруари Реал Мадрид - Виляреал 6:2 (Примера)
27 февруари Тенерифе - Реал Мадрид 1:5 (Примера)

Севиля:

10 февруари Хетафе - Севиля 1:0 (Купа на Краля)
14 февруари Севиля - Осасуна 1:0 (Примера)
20 февруари Майорка - Севиля 1:3 (Примера)
24 февруари ЦСКА Москва - Севиля 1:1 (Шампионска лига)
28 февруари Севиля - Атлетик Билбао 0:0 (Примера)


Досегашни срещи:

Реал Мадрид - Севиля

135 мача
67 победи за Реал Мадрид
27 равенства
41 победи за Севиля
Голова Разлика: 281:189 за Реал Мадрид

През този сезон:

04 октомври 2009 Севиля - Реал Мадрид 2:1 (Примера)


Коефициенти от bet365:
Реал Мадрид - 1.40
Равен - 4.50
Севиля - 8.00

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
242